Hledáme sociálního pracovníka do týmu!

Hledáte smysluplnou práci v zavedené neziskové organizaci? Přidejte se k nám! Hledáme posily do sociálních služeb. Zkušenost v oboru je výhodou, ne podmínkou. Bližší informace na našich webových stránkách.

Název pracovní pozice: Sociální pracovník / sociální pracovnice

Vlastnosti pracovního místa:
Nástup do pracovního poměru ideálně od 1. července 2022. Pracovní smlouva s úvazkem 1,0 (dle dohody úvazek kratší). Nástupní plat 26.000,- Kč měsíčně za 1,0 úvazku s možností navýšení po úspěšně absolvované 3-měsíční zkušební době. Místo výkonu práce – Ústí nad Labem, Teplice.

Profil pracovního místa:
Poskytování poradenských a informačních služeb pro klienty se zdravotním postižením. Tvorba a vedení individuálních plánů. Komunikace a spolupráce s ostatními službami v regionu. Účast na přípravě a realizaci projektových záměrů v sociální oblasti. Vedení záznamů a evidence o realizované službě.

Požadavky:
Vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání (sociální práce, sociální politika, sociální pedagogika, sociální péče, sociální patologie nebo speciální pedagogika) – splnění požadavků dle Zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Dobrá znalost MS Office. Trestní bezúhonnost. Zodpovědnost, samostatnost, pečlivost, organizační schopnosti, preference týmové spolupráce, dobré komunikační dovednosti, ochota dále se vzdělávat

Výhodou:
Zkušenost s prací s lidmi se zdravotním postižením. Řidičský průkaz sk. B

Nabízíme:
Práci v zavedené a úspěšné neziskové organizaci, která klade důraz na týmovou spolupráci a kvalitu poskytovaných služeb, motivuje své zaměstnance k osobnímu a profesnímu růstu a vede je k samostatnosti. Dále nabízíme zajímavé firemní benefity jako je např. stravné, sick day nebo účast na zahraničních a tuzemských stážích. Bližší informace o poskytovaných sociálních službách naleznete na našich internetových stránkách https://sos.socialniagentura.cz/sos/nabidka-sluzeb/

Výběrové řízení probíhá tříkolově:
1. kolo: zaslání strukturovaného CV a motivačního dopisu nejpozději do 31. května 2022 na e-mail: vesela@socialniagentura.cz nebo poštou (kontaktní osoba Bc. Dana Veselá)
2. kolo: absolvování přijímacího pohovoru se zástupci organizace
3. kolo: absolvování modelové situace zaměřené na případovou práci s uživatelem

0 replies

Napište komentář

Chcete se zapojit do diskuze?
Neváhejte nám napsat!

Napsat komentář