Slavnostní otevření Centra sociálních služeb

Jistě se shodneme, že u každé akce záleží na lidech, kteří ji tvoří. Jsme poctěni, že téměř všichni pozvaní hosté si vyhradili dnes čas a přijali naše pozvání na slavnostní otevření. Účast byla opravdu hojná a díky dobrému naladění všech zúčastněných byla atmosféra velmi přátelská.

Na začátku akce se ujal slova ředitel organizace a pronesl proslov týkající se průběhu oslav Týdne se Sociální agenturou.
? Poděkoval také všem lidem, kteří se dostavili i těm, kteří se podíleli na tomto projektu, a vyzdvihl jejich důležitost.
? Poděkování bylo směřováno především architektům z firmy 3+1 architekti a stavební firmě Kastis, se kterými proběhla výborná spolupráce.
? Dále firmám AGC Automotive Czech a Aperam Ústí, kteří se tedy finančně nepodíleli přímo na projektu CSR, ale je zde dlouhodobá úzká spolupráce, za kterou jsme vděčni.
? Velké dík, mimo jiné, směřovalo i Komerční bance, která naší organizaci, jako jedné z mála neziskových organizací, poskytla úvěr.
? V neposlední řadě poděkování patřilo i Krajskému úřadu Ústeckého kraje, bez kterého by stavba nemohla proběhnout.

Nezapomnělo se poděkovat ani celému týmu Sociální agentury, který se různými způsoby podílel na stavbě a dokončovacích pracích. Zvláštní poděkování patřilo kolegyni Hance Krchovové, která odvedla skvělou práci, jež se týkala především finanční stránky, a Gabriele Kuželové, která se starala již přímo o stavbu. Z těchto důvodů předal ředitel organizace možnost přestřihnutí slavnostní stuhy právě těmto kolegyním.

Slavnostní otevření doprovázelo hudební vystoupení studenta Míši Hercíka ze Základní umělecká škola Evy Randové.

Během akce měli hosté možnost si prohlédnout prostory celého Centra a potěšilo nás, že se jim realizace velmi líbila. Ještě jednou děkujeme a těšíme se na spolupráci i v dalších letech!

Fotografkou dnešního dne byla studentka z Gymnázia Jateční.
Občerstvení na akci pro nás připravil ŠPAJZ – bezobalový obchod a kavárna.

0 replies

Napište komentář

Chcete se zapojit do diskuze?
Neváhejte nám napsat!

Napsat komentář