Můžete u nás podat insolvenci

Agentura pro sociální začleňování zveřejnila analýzu oddlužovacích subjektů, kteří porušují zákony a účtují si velké poplatky za sepsání návrhu na oddlužení. Rádi bychom zde upozornili na fakt, že cena za sepsání návrhu je daná zákonem a její výše je stanovena na 4 000 Kč bez DPH na jednotlivce, kdy se částka hradí až v samotném oddlužení, tedy insolvenčními srážkami z příjmů.

Článek je k přečtení zde: https://www.socialni-zaclenovani.cz/osobni-bankrot-za-15-000-kc-a-zastava-nemovitosti-vyzkum-odhaluje-ze-15-oddluzovacich-spolecnosti-protizakonne-vydelava-na-lidskem-nestesti/

Sociální agentura je akreditovanou osobou pro podání oddlužení na soud. Jestliže jste člověk s dlouhodobými zdravotními problémy a řešíte finanční situaci, můžete se obrátit na sociální pracovníky, kteří vám v rámci služby odborného sociálního poradenství pomohou zmapovat vaši finanční situaci, navrhnout možnosti řešení a případně (po vašem souhlasu a při splnění podmínek) sepsat i návrh na oddlužení a podat ho na soud. Jelikož se jedná o sociální službu, je poskytována zdarma.
Zde na webových stránkách naleznete adresy našich poboček, úřední hodiny a kontakty na pracovníky.

0 replies

Napište komentář

Chcete se zapojit do diskuze?
Neváhejte nám napsat!

Napsat komentář